- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
fordfairlane-nel értek egyet, ezek a kulcsszavak egy kezdőt szerintem is inkább elrettentenek, mint kedvcsinálónak számítanak, elkezd ezekre guglizni, és akkora zsongás lesz a fejében (mondjuk már eleve a kulcsszavaktól is), hogy lehet, hogy azt fogja érezni, hogy ezt inkább hagyjuk (jó, mondjuk egy komoly elhivatottság eleve kell a minőségi programozáshoz). Az általad felsoroltak közül van olyan, amikről nekem is csak felületes tudásom van, már ha annak nevezhető, igaz, most épp nem a webfejlesztés van terítéken esetemben, hanem csak hobbi, de azért le tudok ülni megoldani egy JavaScriptes feladatot, gondolom azért ez csak lejött.
Először tényleg angolul kell megtanulnia (ezt Te is írtad), aztán programozói alapszemléletet elsajátítani (nem biztos, hogy JavaScripten keresztül kellene, de fogalmam sincs, mi a leginkább működő módszer, pl. a C nyelv kezdésnek kissé erős lehet, mégis pl. BME-n ezt nyomatják elsőre), majd tök alapvető dolgokkal megismerkedni a JavaScripten belül - pl. épp azt, hogy mi is az a DOM, milyen módon tudja alapszinten manipulálni a HTML-elemeket, stb. Eleinte nem szükséges minden olyan ismeret, ami a pár-/sokéves tapasztalatból neked kapásból előugrik. Legyen némi sikerélménye, amiből tovább építkezhet (ami azt hiszem, nagyon fontos ahhoz, hogy legyen kedve folytatni). Amikor kezdő voltam programozásból, én is azt éreztem, hogy a haladók vagy profik ritkán tudnak csak visszaemlékezni (vagy nem is akarnak) arra, hogy ők honnan is kezdték. Érted, ha elkezdesz tanulni angolul, akkor sem a past perfect continous-zal kezded.
-
topjoyy
tag
Igazándiból én nem akarok "mester" szinten JS-elni, csupán egy alap tudást szeretnék szerezni, amivel már akár haladhatok tovább. Engem valójában annyira nem érdekel a JS, de muszáj megtanulnom, ahhoz, hogy eltudják bárhol is helyezkedni. Nekem, már van egy haladó html/css tudásom és ezért nem tehetem, azt hogy lemondok róluk, ezért bizony rá kell feküdnöm a JS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest