- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű basszus, na ez ciki, jó tompa voltam, bocsánat. Most visszanézve a hsz.-eket, így már tiszta, mit szerettél volna. Azt nem fogtam fel eredetileg, hogy mit is szeretnél szebbé tenni, nem is beszélve arról, hogy amikor beszéltünk róla, még a .bind() sem ugrott be, pedig elég kézenfekvő, és még az itteni kódodban is szerepel...
Szerintem a legrövidebben úgy lehetne jól megfogalmazni, hogy az adott elemre vonatkozó event handler átadásának pillanatában szeretnél már vonatkozó paramétereket is átpasszolni, az event handlert pedig teljesen általánosan "megfogalmazni", hogy ne legyen tele ronda if-else-ekkel vagy switch-case-ekkel pl. az event.targettől függően.
Szóval sorry, ez most nem az én napom.(#4092) Karma :
"nem értem az ellenhurrogást, hiszen a this bepasszolása az eseménykezelőnek igencsak alapvető dolog"
Jogos, és jó is, hogy beírtad a megoldást; de szerintem jelen esetben pont nem csak a this bepasszolása a lényeg, hanem az egyéb paramétereké (végül is elvileg ez volt a kérdés, nem az, hogy hogy tudja használni a this-t), hiszen a this magában az event handlerben is "elérhető" lenne. Úgy értem, pont a this miatt a .bind() használatának előnye nem pont ennél a feladatnál kristályosodik ki igazán, mert a this működik az ebben a példában szereplő btnHandlerWithoutParams fv.-nél is: http://jsfiddle.net/8LCcR/2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged