- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem, nem "indentálok".
Én olyan kemény vagyok, hogy még mindig a telefonon pötyögöm be a kódot, amin a szerkesztő nem tud tördelni.
Néztem a jsFiddle-t, de nem tudom használni (próbáltam átírni te példáidat is, de a result panelra nem tudok írni... más debug kiíratás sem ment.). Próbáltam a böngésző konzolját is, de az se túl felhasználóbarát.Inkább marad a natív környezet. Eddig még nem szúrtam el a zárójelezést egyszer sem.
Lássuk csak... Úgy működik, hogy először kigyűjti az "a" tömbbe az összes nullánál nagyobb számot és a "b" tömbben tárolja az előfordulások számát.
Majd lemásolja az input-ot, hogy az érintetlen maradjon és az "a" tömb hossza szerinti ciklusban meghívja a "b" előfordulások száma szerinti másik ciklust és a ciklusmagban meg megkeresi a kigyűjtött elemek indexeit az input-ból és berakja a "c" tömbbe. Mivel itt a Math.max függvényt használom masszívan, ezért jónak láttam nullázni az aktuális mentett elemet, hogy a következő előfordulást találhassa meg a függvény.
A "c" tömböt a beágyazott ciklus lefutása után minden menetben üríti az output string-be.Kb ennyi.
Biztos hatékonyabban is meg lehet oldani, meg kevesebb erőforrással, de nem vagyok programozó, meg amúgy is egy szempillantás alatt végez még a telefon is.Kérdés:
a meghívott function()-ökben deklarált változók ugye elszeparáltak a programtól?
Tehát a function()-ön belüli "var i=0" nem fog összeakadni abban a programban lévő változattal, amiben meghívtam a függvényt? (Abban a programban definiáltam a function()-t is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged