Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem, nem "indentálok".
Én olyan kemény vagyok, hogy még mindig a telefonon pötyögöm be a kódot, amin a szerkesztő nem tud tördelni.
Néztem a jsFiddle-t, de nem tudom használni (próbáltam átírni te példáidat is, de a result panelra nem tudok írni... más debug kiíratás sem ment.). Próbáltam a böngésző konzolját is, de az se túl felhasználóbarát.Inkább marad a natív környezet. Eddig még nem szúrtam el a zárójelezést egyszer sem.
Lássuk csak... Úgy működik, hogy először kigyűjti az "a" tömbbe az összes nullánál nagyobb számot és a "b" tömbben tárolja az előfordulások számát.
Majd lemásolja az input-ot, hogy az érintetlen maradjon és az "a" tömb hossza szerinti ciklusban meghívja a "b" előfordulások száma szerinti másik ciklust és a ciklusmagban meg megkeresi a kigyűjtött elemek indexeit az input-ból és berakja a "c" tömbbe. Mivel itt a Math.max függvényt használom masszívan, ezért jónak láttam nullázni az aktuális mentett elemet, hogy a következő előfordulást találhassa meg a függvény.
A "c" tömböt a beágyazott ciklus lefutása után minden menetben üríti az output string-be.Kb ennyi.
Biztos hatékonyabban is meg lehet oldani, meg kevesebb erőforrással, de nem vagyok programozó, meg amúgy is egy szempillantás alatt végez még a telefon is.Kérdés:
a meghívott function()-ökben deklarált változók ugye elszeparáltak a programtól?
Tehát a function()-ön belüli "var i=0" nem fog összeakadni abban a programban lévő változattal, amiben meghívtam a függvényt? (Abban a programban definiáltam a function()-t is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hyundai, Kia topik
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest