- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"az a baj, hogy ezzel a counterrel csak "egyszer" fut le, de duplán. úgymond többször már nem, de először mindig duplán."
Hogyan írtad meg a kódot?
Egyébként azt látod, hogy a jsFiddle-kód helyesen működik, ugye?Az alkalmazásról meg semmit nem tudunk (csak azt, amit már sokszor elmondtál, hogy sok a 0 a végén, és helyetted kódolunk
), nem lehet, hogy az eseménykezelő valamiért kétszer van megírva?
Nem valami olyan függvényen belülre került ez az eseménykezelő (a mouseoveres rész), ami a betöltődés után kétszer is meghívódik?
Abból kiindulva, ahogy itt is akartad megírni az eseménykezelőt...===============
Szerk.:
(#3061) sztanozs :
ez qrva jó!A kérdést igazából el sem olvastam, csak odáig, hogy System.out.println, aztán tovább sem mentem, de most megnéztem, hát ez óriási
Az a baj, hogy abból kiindulva, hogy ráadásul a JavaScript topicba írt Java-kérdést, nem is igazán érdekli a dolog, csak muszájból tanulja, vagy nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged