Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maradtam annál, hogy az oldal illeszkedjen a böngésző kijelző méretéhez, annyi kritériumot adtam neki, hogy csak 2 elem változik dinamikusan a háromból, és és lefixáltam hogy 1000x670 pixel legyen a legkisebb (Ezt kb 1024x768-as felbontásnak felel meg, és ennél nagyobb felbontás esetén méretezi csak az oldalt át). Így nem kellett bíbelődni a betűmérettel, nagyon felbontáson és mobil készülékeken is tökéletes a megjelenítés. Szóval elvetettem a javascriptet, de amúgy nem is funkcionált úgy a dolog ahogy terveztem volna. Nem tudtam tökéletesen beállítani, hol túl kicsik voltak a betűk, hol túl nagyok és összefolytak.
De amiket itt leírtam inkább már CSS, szóval nem itt lenne a helye, elnézést is kérek érte.

Annyit hozzáteszek hogy tetszik ez a megoldás, ha az oldal tartalma nagyobb mint ami kiférne akkor se nyúlik tovább és jelenik meg oldalt a böngésző görgető sáv, hanem az aktuális div-ekre ahol hosszabb tartalmak vannak, egy szép jQuery-s scrollbar-t állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest