Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Olvasom ezt a linkedet. Vagy én nem értem, vagy a szerző nem ért a jQuery-hez. Persze alapból az első opcióra tenném az ötforintost, ám mégis:
jQuery.fn.secondPlugin = function (number1, number2, options) {
myoptions = jQuery.extend ({
operation: "sum",
label: "The result is"
}, options);
$(this).html (myoptions.label + " (" + myoptions.operation + ")" + myoptions.number1+myoptions.number2);
}
$('#test').secondPlugin (1, 2);
to get
<span id="test The result is (sum) 3</span>
Ez eredménynél a szintaktikai hibáktól eltekinthetünk, de magától az eredménytől ne. Először is, az extend nem arról szól, hogy összead, hanem arról, hogy összefésül/felülír. A myoptions változóba be se rakja a 2 paramétert: number1, number2, akkor miért gondolja, hogy a html()-ben hivatkozni tud rá, ráadásul kiíratva őket, azok valami csoda folytán összeadva jelennek meg? -
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ah, pajtás, jól bevittél a málnásba.
A $. után tudom mi a selector, csak az argumentum helyén írtad, én meg nem értelmeztem, csak olvastam. 
Kösz a linkeket, ezeket is megnézem. 1 vagy 2 primitív plugint már összekalapáltam, csak az each-nél akadtam el, de már felkapcsoltad a villanyt.
Egyébként azt a weboldalt nézegetem/használom, amit régebben ajánlottál a jQuery-hez. Fog ez menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A $. után tudom mi a selector, csak az argumentum helyén írtad, én meg nem értelmeztem, csak olvastam.