Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg. -
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kutya topik
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.