- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.
-
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest