- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.
-
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest