Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.