- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs #10087 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Még nem hallottam erről javascript -nél.
Mi ez? Mármint amit írtál "const scope"
Class -okról se hallottam csak java alatt tanultam, de javascript alatt nem. Viszont azt megtaláltam [link]
Amit írtál arra hogy keressek?Nem tudom, mert még nem hallottam erről, de ahogy gondolom, úgy nem jó amit írtál.
Nem én hívom meg. Események hívják meg a függvényeket.
Bár az első amibe az url ellenőrzés van, az minden esetben hamarabb fut le, mint amibe az url true/false érték kellene.- az url ellenőrzést promise -val csinálom, ha jól tudom.
Eddig működött. Most már nem.
Megírtam, működött, de az értéket nem tudtam.átadni, így változtattam, változtattam....stb.
Most ott tartok, hogy már nem tudom hogy írtam meg és már nem működik. Nem ad false/true értéket.
Nagyon béndzsa vagyok promise -ban, és ezért nem tudom újra kreálni. Nem emlékszem mit csináltam először.-nem értem néha mi történik. Vannak dolgok amik nekem nem úgy működnek mint kellene. Pl van egy url ami programban 'undefinied' -et ad, mig, ha kimásolom, akkor bongésző megnyitja a linket. Többi link működik. Tehát fogalmam sincs az az egy miért nem.
Vagy globális változó nem globális néha.
/Ezek nem kérdések, csak nyafogok , mert semmi értelme annak ami történik/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest