Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
2 függvény futtatására lenne szükségem késleltetve. Ezzel a megoldással próbálkoztam, de így csak az első fele fut le (az átirányítás):
javascript:
window.setTimeout(function red()
{window.location="https://www.xy.nz";},5000);
window.setTimeout(function elf()
{document.getElementById("radio").checked=true;
document.getElementById("rad2").checked=true;
document.getElementById("Form").submit()},6500)()Amit el szeretnék érni: a script indítása után 5 másodperccel irányítson át az xy.nz oldalra (eddig működik), majd már az átirányított oldalon 6,5 másodperc után fusson le a többi része a scriptnek.
Mit csináltam rosszul, hogyan kéne jól?
Nem tudom, hogy ez kivitelezhető-e egyáltalán.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest