- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Már működik
Durva, hogy egy ilyen kicsi probléma így bekavart... Múltkor pl azt figyeltem meg, hogy ha lehagyok egy pontosvesszőt, akkor addig lefut a program, de tovább már nem.
Ezt az F12-t majd fogom használni, amint rájövök, hogyan kell
Milyen kódolásra kell állítani a szöveget, hogy ne ezt kapjam?:
A megadott szám: 3
A megadott számmal oszthatĂł szmáok összege egytĹ‘l ezerig: 166833Esetleg az előfordulhat, hogy egyes böngészőkben nem fog valami rendesen működni? (Különösen Edge+ARM-es változatok.) Egyenlőre még Notepad++t használok, majd holnaptól ez változni fog
Amennyire láttam, a ++i előbb ad egyet i-hez, és "utána engedi i-t használni", míg az i++ "előbb használja i-t (pl írja ki) és csak utána növeli meg eggyel." i+++ van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest