Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv ismét!
Megint elakadtam a szkriptben, de ez most picit más jellegű, mint az előző probléma. Remélem nem off.
Tehát amin dolgozok, az egy film streamer androidra. A lényege annyi, hogy rákeres a filmre filmezz.eu-n, majd a user kiválaszthatja, hogy honnan streameli a filmezz.eu szerinti szolgáltatók szerint (pl exashare). Na, ez megy, de néhány szolgáltatónál nehéz kinyernem a stream direkt linkjét. Ilyen például a vidto.me, ahol 6 mp-et várni kell, majd egy, button press és utána adja ki a stream urlt. Ezt valahogy JS-sel ki tudom kerülni? Gondolom postdata-t kéne küldeni, de hogy?
Itt egy példa [link].
Vagy pl van a videoget.me, ahol valahogy titkosítva van az url. Pl [link].
Illetve a Cloudzillába tört még bele a bicskám, de ahhoz nem találtam megfelelő linket.
Hogy lehetne kiparsolni az urleket ezekről az oldalakról sima JS-sel?

Ps: a linkek random lettek kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest