- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét!
Megint elakadtam a szkriptben, de ez most picit más jellegű, mint az előző probléma. Remélem nem off.
Tehát amin dolgozok, az egy film streamer androidra. A lényege annyi, hogy rákeres a filmre filmezz.eu-n, majd a user kiválaszthatja, hogy honnan streameli a filmezz.eu szerinti szolgáltatók szerint (pl exashare). Na, ez megy, de néhány szolgáltatónál nehéz kinyernem a stream direkt linkjét. Ilyen például a vidto.me, ahol 6 mp-et várni kell, majd egy, button press és utána adja ki a stream urlt. Ezt valahogy JS-sel ki tudom kerülni? Gondolom postdata-t kéne küldeni, de hogy?
Itt egy példa [link].
Vagy pl van a videoget.me, ahol valahogy titkosítva van az url. Pl [link].
Illetve a Cloudzillába tört még bele a bicskám, de ahhoz nem találtam megfelelő linket.
Hogy lehetne kiparsolni az urleket ezekről az oldalakról sima JS-sel?
Ps: a linkek random lettek kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest