Új hozzászólás Aktív témák

• jetarko

csendes tag

Nagyon JS kezdő létemre írom a következőket, de gondoltam hozzászólok.
    Én eddig erősen típusos nyelvekben programozgattam, de mostanában mivel elindultam Java web irányba, elkezdtem játszadozni a JS és Angular világával is. Számomra ritka irritáló ez a gyengén típusos dolog, meg az hogy compile check nincs. Nagyon jó ez a JS, mert látványos dolgokat tudok összerakni vele gyorsan, de amikor már egy picit összetettebb a móka, akkor szerintem egy szenvedés. Csak ránézek egy kódra és azt látom h var var var már rosszul is vagyok tőle, kivéve ha én írtam és mindent fejben tartok, hogy mi micsoda. Vagy csak az h function asd()... hát köszi, ez is sokat mond, hogy a fv mire van.
    Kicsi dolgokhoz jó a script nyelv, de már picit komplettebnél szerintem bukik az egész előnye, ezért nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is.
    Ne értsetek félre, tanulom és tetszik is valamilyen szinten, mert a webes világban ez elengedhetetlen, de még nagyon nem vagyok kibékülve vele.
    Nem próbáltam ki még a typescript és társait, most már megvárom az Angular 2-t vele és remélem javít a helyzeten.
    Am fejlesztőeszköznek mit javasoltok? Jelenleg sublime és eclipse-ben írogatom a kicsi js kódjaimat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés