- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia, kevéssé világos ennyiből, hogy pontosan mit szeretnél elérni, de használhatsz egy modulra/függvényre globális jelölőt (flaget) amit akkor billentesz át, ha minden betöltődött.
Egy másik megközelítés, vagy a fenti megközelítés kiterjesztése, ha reaktívan gondolkozol. Ez nagyjából azt jelentené, hogy akik/amik érdekeltek az összes kép betöltődésében, azok beregisztrálnak egy callbacket például az "összes kép betöltődött" eseményre. Ebben az a jó, hogy az a modul amelyik a betöltést végzi csak gyengén lesz csatolva azokhoz amelyek a betöltődést figyelik.
Vagy használhatod az "alap" megoldást, és callbackeket hívsz meg ha az összes kép betöltődött.
Ezeket itt szemléltetem. http://jsfiddle.net/ygvvs0sm/
Egyiket sem próbáltam ki, így kezeld őket pseudokódokként. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest