- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni egy meglévő javascript alapú teszt módosításához. Egy barátomnak ajánlottam fel -felelőtlenül-, hogy régebbről vannak word tesztjeim elfekvőben, esetleg ezeket tudja használni a diákok alap word tudásának teszteléséhez.
A gondom mindössze annyi, hogy ebbe a tesztbe be lehet kapcsolni, hogy jelszót kérjen a kiértékelés előtt, de nekem dunsztom sincs a javascripthez, neki viszont úgy kellene, hogy a diákok ne töltsék ki 101x kispekulálva a helyes válaszokat.
Innen lehet letölteni a teszt fájljait:
https://www.dropbox.com/s/x1xkjnd2o3uzycc/wordteszt1.rar?dl=0
A 2_Lecke mappában a L02_TESZT.html-el indul a teszt és a testsys mappában a template.js végzi a kiértékelést.
Kliens oldalon a fájlban tárolódik a jelszó (szerintem a template.js fájlban), de ez azért nem probléma, mert nagyon alap tudású diákoknak lesz, kizárt, hogy a forráskódot olvasgatnák... word kezdő felhasználók közül aki kikeresi a forráskódból a jelszót, eleve megérdemli az ötöst.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest