Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz honda 1993 #4349 üzenetére

Javascript-el meg lehet irni hozza a tobbit? (tehat hogy ne csak ott legyenn az oldalamon, hanem mukdjon is.)
    Vagy ezt csak php val lehet?

Meg lehet JS-ben is írni, ha a szerveren NodeJS fut, és te abban valósítod meg a rendszeredet, de te valószínűleg nem erre gondoltál. A megoldás lehet PHP, Ruby, Python, ASP.NET vagy bármilyen szerveroldali megoldás, az a lényeg, hogy ehhez nem elég a kliensre letöltődő HTML + JS, hanem kell egy kiszolgáló és rajta futó logika.

Nem tudom hogy a"kijelentkezest hogy lehet megirni. Vagy ez csak akkor fog latszani ha javascriptel vagy phpval megirom hozza a tobbit?
    Session alapú megoldás kell neked, esetleg REST implementációnál ticketek használata. De úgy érzem, mindkettőtől még nagyon messze állsz, előbb a kliensoldali JS-tel kellene képbe kerülnöd, és látni, mi a kliens feladata, mi a szerver feladata, mi fut a kliensen, mi fut a szerveren, a kettő hogyan kommunikál.

Sk8erPeter: csak 15 perc, mert egy másik feladványra elkészült előtte egy hasonló stílusú Ascii85 megoldásom, és azt donornak felhasználtam. Jó móka volt az egész, és úgy éreztem, a végeredmény kellően sokkoló lett első pillantásra ahhoz, hogy egy uglifieren ne küldjem még keresztül a kódot ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés