- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez egy olyan oldal, ahol a kozosseg kitalal feladvanyokat, es azt masok megoldhatjak, ha sikeresen megoldjak, akkor kapnak erte pontot es mennek elore a rangletran, kozben meg tanulnak/gyakorolnak. Aki feltesz egy feladvanyt, az teszteseteket is megad, es csak azok a megoldasok mennek at a rostan, amik megfelelnek a teszteseteknek.
Tobb nyelv is tamogatott az oldalon. Van JS, Python, Ruby, Haskell, Clojure meg meg talan par. Bar en eddig csak a JavaScriptes feladvanyokat neztem. Igazan szorakoztato igy elutni a feles idot (sorozes, edzes meg asszony utan persze
). Szerintem mindenkepp regelj 
Ha megoldasz egy feladvanyt, akkor meg tudod nezni masok megoldasait, es ertekelni is tudod azokat, mint
* Best Practice
* Clever
Itt santit amugy az oldal, mert sosem az a best practice amit epp arra szavaztak, helyen kell kezelni es akkor nem zavaro.Ja igen, amit pedig linkeltem az az elso "feladvanyom" amit csinaltam, mikor csinalsz egyet az nem lesz rogton eles, hanem csak beta, es a kozosseg tagjai tudjak megszavazni a nehezseget, meg jelezni a hibakat stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szerintem mindenkepp regelj