Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez egy olyan oldal, ahol a kozosseg kitalal feladvanyokat, es azt masok megoldhatjak, ha sikeresen megoldjak, akkor kapnak erte pontot es mennek elore a rangletran, kozben meg tanulnak/gyakorolnak. Aki feltesz egy feladvanyt, az teszteseteket is megad, es csak azok a megoldasok mennek at a rostan, amik megfelelnek a teszteseteknek.
Tobb nyelv is tamogatott az oldalon. Van JS, Python, Ruby, Haskell, Clojure meg meg talan par. Bar en eddig csak a JavaScriptes feladvanyokat neztem. Igazan szorakoztato igy elutni a feles idot (sorozes, edzes meg asszony utan persze
). Szerintem mindenkepp regelj 
Ha megoldasz egy feladvanyt, akkor meg tudod nezni masok megoldasait, es ertekelni is tudod azokat, mint
* Best Practice
* Clever
Itt santit amugy az oldal, mert sosem az a best practice amit epp arra szavaztak, helyen kell kezelni es akkor nem zavaro.Ja igen, amit pedig linkeltem az az elso "feladvanyom" amit csinaltam, mikor csinalsz egyet az nem lesz rogton eles, hanem csak beta, es a kozosseg tagjai tudjak megszavazni a nehezseget, meg jelezni a hibakat stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Elden Ring
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Szerintem mindenkepp regelj