- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #3169 üzenetére
Hát én annak idején a plain JS tanulmányozásával kezdtem, persze a mai napig vannak újdonságok, és egyáltalán nem mondom, hogy "rendesen" beleástam magam, de azért legalább nem okoz problémát, ha a plain JS-hez kell nyúlnom....ettől függetlenül nem sírom vissza a plain JS-es kódírkálásokat, azért nagyon sok kód a sokszorosa lehet tényleg, mint jQuery-vel megírva, ha már library, és ha már össze van gyűjtve olyan tudásbázis, amire építve már lehet cross-browser-közeli kódot írni, kevesebb macerával: például hogy sok-sok függvény megírásával nem neked kell tökölni, meg ahogy a honlapon is írják, kevesebbet kell gépelni. Persze lehet minden köré valami saját wrappert írni, de akkor már lassan ott tartunk, hogy felfedezzük a spanyolviaszt.
Szóval én nagyon szívesen váltottam át jQuery-re, és nem nagyon vágyom rá, hogy plain JS-ben írogassam a kódjaimat, csak ha nagyon muszáj. Tehát szerintem nem kár átváltani, még ha erőforrás-igényesebb is, igényesen megírt kód nem azon fog elvérezni, hogy pár(tíz) milliszekundummal később fut le a kód.
Mobilnál nincs tapasztalatom, ott biztos más a helyzet, és ott azért számít az erőforrásigény-beli különbség."Ráadásul a css3 animálásokban is annyira erős, hogy az alap jquery-vel megoldott animálások szerepét is simán át tudja venni."
Itt mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez a mondat angolul?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest