- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Üdv! Nem tudom ez a megfelelő topik-e, de gondolom inkább ide illik:
Google Chrome böngésző eszköztárában lévő ikont szeretnék lecserélni sajátra. A bővítmény ikonja a gépen van tárolva az "Appdata" könyvtáron belül.....
A lényeg:
Ezt az a gépen tárolt ikont szeretném lecserélni egy weben tárolt ikonra egy script segítségével (userscriptként futna a Tampermonkey nevű kiegészítővel).
Viszont nem értek igazán a javascripthez, egy ilyen scriptet találtam, ami a weben levő képeket cseréli szépen (az működött is), de hiába írtam át az elérési utakat, nem működött, mert ez a script egy dokumentumot vizsgál és azon belül cseréli le a képet, nálam viszont ugye magáról a böngészőről van szó és egy saját gépen tárolt ikonról weben tároltra cseréléséről.
var ilist = document.images;
for(var i = 0; i < ilist.length; i++) {
if(ilist[I].src == "%LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User%20Data/Default/Extensions/extensionid/icons/icon-24.png") {
ilist(i).src = "http://valami.com/icon.png";
}
}A %LOCALAPPDATA% csak egy rövidítés, először teljes,részletes eléri úttal próbáltam.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan kellene módosítani ezt a scriptet, vagy hogyan nézne ki egy olyan, ami működne is? Nem tudom, hogy a Google Chrome, mint böngésző egyáltalán engedi-e magát userscripttel befolyásolni, szóval lehet, hogy nem is lehetséges, amit akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest