Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

Üdv! Nem tudom ez a megfelelő topik-e, de gondolom inkább ide illik:

Google Chrome böngésző eszköztárában lévő ikont szeretnék lecserélni sajátra. A bővítmény ikonja a gépen van tárolva az "Appdata" könyvtáron belül.....

A lényeg:

Ezt az a gépen tárolt ikont szeretném lecserélni egy weben tárolt ikonra egy script segítségével (userscriptként futna a Tampermonkey nevű kiegészítővel).

Viszont nem értek igazán a javascripthez, egy ilyen scriptet találtam, ami a weben levő képeket cseréli szépen (az működött is), de hiába írtam át az elérési utakat, nem működött, mert ez a script egy dokumentumot vizsgál és azon belül cseréli le a képet, nálam viszont ugye magáról a böngészőről van szó és egy saját gépen tárolt ikonról weben tároltra cseréléséről.

var ilist = document.images;
    for(var i = 0; i < ilist.length; i++) {
    if(ilist[I].src == "%LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User%20Data/Default/Extensions/extensionid/icons/icon-24.png") {
    ilist(i).src = "http://valami.com/icon.png";
    }
    }

A %LOCALAPPDATA% csak egy rövidítés, először teljes,részletes eléri úttal próbáltam.

Tud valaki segíteni, hogy hogyan kellene módosítani ezt a scriptet, vagy hogyan nézne ki egy olyan, ami működne is? Nem tudom, hogy a Google Chrome, mint böngésző egyáltalán engedi-e magát userscripttel befolyásolni, szóval lehet, hogy nem is lehetséges, amit akarok. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés