Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
loszerafin
üzenetére
loni meg nekem se sikerult...
a lenyeget szerintem lattad egyebkent, marmint ami a grafikat illeti..., igazabol nem akartam nagyon belemenni, csak nekem azt tunt fol, hogy ha VisualBasic-ben irnek egy hasonlot (ahogy irtam is) es sokkal kevesebb eroforrast hasznal, a programozoja azt mondta, hogy a ''grafika'' itt az eroforrashasznalat, processzorido 90%-a..., a szimulacio, azert nem annyira komplex... a kerdesem igazabol arra iranyult, hogy a java ennyire lassu-e a megjelenitesben...? most kezdte el fejleszteni a fejleszto a 3D-s verziot, (az en modellem alapjan) es azt igeri, hogy a GPU rendereles miatt jobban fog futni..., ez egyebkent hiheto is... koszi, hogy foglalkoztal vele..., ahogy nezem mondjuk nem lettel fuggo...
-
sekli
addikt
válasz
loszerafin
üzenetére
nem en szeretnek javitani, hanem, erdekel a velemenyetek, hogy normalis-e, hogy egy ilyen program ennyit terhel..., a keszito szerint 90%-ot a ''grafika'' teszi ki...
[link] az oldal kozepe fele van egy tablazat: Tacticat Sailing Fields ott vannak a gombok, hogy S1, L1, t4... , arra kell kattintani, hogy elinduljon... -
sekli
addikt
helo topic,
Ezen az oldalon ([link]) van egy jatekocska, amit javaban irtak, na amikor ezt megtalaltam, akkor gondoltam, hogy de jo egyszeru, biztos jo kicsi a gepigenye, de aztan, hogy task managerban nezem, a procit 30-50% korul hasznalja (3.0Ghz P4), es 30mega ramot eszik... hat kicsit csalodott voltam, mert azt hittem, hogy egy P1-en is elfut majd... ez normalis egyebkent, hogy egy ilyen alkalmazas, amiben lenyegeben csak nehany pontbol allo sokszogek maszkalnak ide-oda ilyen gepigenyes...? persze, lehet, hogy rosszul van megirva, azzal nem tudok mit csinalni, egyreszt mert egyaltalan nem ismerem a java-t, masreszt nem en csinaltam...
Esetleg valahogy mashogy futtatva lehet csokkenteni az etvagyat? most JRE 1.6-ot hasznalok...., (a forumaban a program keszitoje ugyan azt irta az 1.6 megjelenesekor, hogy ezzel jobb, mint 1.5-tel volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Villanyszerelés
- Androidos fejegységek
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Egérpad topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12600HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
loni meg nekem se sikerult...
up?
Esetleg valahogy mashogy futtatva lehet csokkenteni az etvagyat? most JRE 1.6-ot hasznalok...., (a forumaban a program keszitoje ugyan azt irta az 1.6 megjelenesekor, hogy ezzel jobb, mint 1.5-tel volt...)