- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Ezzel kérem le a html contentet:
URL url = new URL(uri);
Eddig működött is (más oldalaknál továbbra is jó), de most 403-at dob pl erre:
HttpURLConnection con = (HttpURLConnection) url.openConnection();
con.addRequestProperty("User-Agent", "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0");
con.setReadTimeout(5000);
con.setConnectTimeout(5000);
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(url.openStream()));
String inputLine;
StringBuffer content = new StringBuffer();
while ((inputLine = in.readLine()) != null) {
content.append(inputLine + "\n");
}
in.close();
con.disconnect();
https://www.cars-data.com/en/lincoln-continental-specs/59792/tech
Viszont postmanből sima get-tel jön a content, még http request-ből is (.http), de így kódból meg nem. Gondoltam rá lett dobva 1 nem vagyok robot captcha vagy vmi, de akkor request fileból meg postmanből sem kéne jönnie, nem? -
dudikpal
senior tag
Heroku is fizetős lett, perszehogyne
Tud vki vmilyen hasonló ingyenes alternatívát, ahova feldobhatom a hobbyprojektemet tesztelgetni?
Az ilyen évente lejáró trialosokkal nem akarok trükközni.
A helio-n meg nem rég váltottak pleskre, és jelenleg a free planban nincs java, ami addig volt.
Angular a front, az ahogy láttam nem lesz nehéz freet találni, csak a spring boot backendemmel koslatok itt, h merre kéne menni vele. -
dudikpal
senior tag
Herokun SpringBoot + Angular kombóval nem jutok dűlőre.
A projekt mappában van mindkettő (külön mappában nem boldogult az angularral), leépül ahogy kell, bejön a frontoldal, válaszol a backend urlből hívva, örömebódottá'.
Ahogy én azt gondoltam.
Localon term kipróbáltam, és működött a registráció, és utána a login is, mongocloudon ott az user.
Felteszem herokura, ott meg azt írja, hogyCannot POST /api/auth/signin
404 error
beírtam az ng fetchbe hogymode: 'cors',
,
majd a backenden ezeket egyenként@CrossOrigin()
WebSecurityConfig-ban ez alapból benne volt
//@CrossOrigin(origins = "*", maxAge = 3600)
//@CrossOrigin(origins = "http://localhost:4200", allowedHeaders = "*", allowCredentials = "true")http.cors().and().csrf().disable()
Kerestem, de csak olyan válaszokat találtam, hol külön appként tették fel a front-backet, nálam meg ugye egy dynon van. Ezek szerint rosszul gondoltam, hogy ilyenkor relatív pathokkal meg lehet oldani? Volt régebben vmi projektem, ahol beírtam a fetchbe hogyurl = 'api/questions
, és azóta is megy herokun, szóval nem értem. Igaz, ez utóbbinak sima js-html frontendje van. -
dudikpal
senior tag
Végül csak ez lett a nyerő. Szuper, mert eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen egyszerű módja a bonyolult queryzésnek.
Igaz volt 1 kis pitty-putty, mert 2 napig szenvedtem az EntityManager behúzásával (, és amikor sikerült, akkor jöttem rá, hogy én Mongoban vagyok, ahhoz meg nem ez kell, hanem MongoTemplate, amit csak beinjektálok, és kész.
De csak nem megy kárba a dudás, mert közben beütött a felismerés, hogy élesben meg MariaDB lesz...sose lesz kész -
dudikpal
senior tag
válasz
Drizzt #11761 üzenetére
Elképesztő mennyire egyértelműnek veszem, hogy ha én tudom miben van a projekt, akkor mindenki más is
Szóval Spring Boot projekt, Spring Data JPA-val, MongoDB-vel.
A jpql alapból nem játszik, mert igaz nem mondtam, de a több érték két lehetőséget takar:
- értékek tömbben
- 2 érték, amikkel kell egy gt-lt vizsgálat
Ezt jpql-el mondjuk meg lehetne, csinálok egy helpert, az megnézi h mi van az attribútumban, és úgy konkatenálja össze a queryt. Bár ettől kiráz a hideg, ha csak belegondolok
Akkor már inkább töltse fel a filterPredicates tömböt, ha már a CB-nek amúgy is van between methodja.A nullal meg nem is kell foglalkoznom, mert a modelmapperem setSkipNullEnabled, közben beugrott.
-
dudikpal
senior tag
Van egy entitásom 39 attribútummal (lesz még több is).
Ezek szerint kéne szűrnöm az adatbázisból (az ugye nem opció, hogy findAll, és majd a serviceben filterezek), DE!
MINDEN attribútum opcionális, és egy vagy több érték lehet benne.Először nekiestem az ExampleMatcher-nek, ami nagyszerűen működik, de nem kezel multiple value-t.
Szerintetek mi lenne erre a legmegfelelőbb:
- CriteriaBuilder a Predicate-ekkel
- QueryDSL
- vmi egyéb okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged