Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
üzenetére
A fájlból előre beégetett adatok megoldás jelenleg is működik, de azt szeretném, hogy az oldalon tudjam változtatni az értékeket és ne a fájlokba keljen irkálnom manuálisan. Az hogy futás közbe új nyelvet is hozzáadhassak az nem olyan fontos, csak gondoltam azt is megemlítem

Azt sejtettem, hogy a DB piszkálás nem túl optimális, a cache dolgokat még nem tudom, hogy működnek, de majd utánaolvasok.floatr: Ezt a megoldást majd kipróbálom és utánanézek az AbstractMessageSource-nak is.
Am ezt majd szakdogához szeretném megcsinálni, mert sokkal jobbnak tűnik mint az előre sima fájlokból és nem adok lehetőséget a stringek módosítására.
Köszi a válaszokat.
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Ez esetben meg ott az AbstractMessageSource. Leszármaztatja, akkor frissíti amikor akarja, a locale-t meg kezeli ahogy eddig. Lényeg h a DB-t menet közben hagyja békén, és használjon egy map-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Steam topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest