Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Valószínűleg nem véletlenül írják. Látni kéne, milyen certet tudnak adni, de könnyen lehet, hogy a java default truststore-ja nem hitelesítené a netlock által kiadott tanúsítvánnyal aláírt kódot. Így sokra nem mész vele, ha ezt használod aláírásra, java verziótól függően vagy security warningot adna vagy meg is tagadná a program futtatását (pl 1.7_45-től).
A legutóbbi, biztonsági modellt érintő változtatásokkal még rúgtak egyet ebbe az amúgy is döglődő RIA platformba. Persze dicsérendő, hogy a biztonságra ráfeküdtek, csak már sokkal korábban kellett volna, kevesebb lett volna a fejlesztőknek okozott kár.. -
Osiris
őstag
Már mindent tisztának gondoltam erre a NetLock supporttól kapok egy ilyen választ:
A Java kódaláíráshoz jelenleg nem adható ki megfelelő tanúsítvány a Java komplikált tanúsítványkezelése és részben magyar törvényi keretek hiányosságai miatt.De akkor most mi van ha a fentiek szerint végigcsinálom a folyamatot, hitelesíttetem velük az aláíró tanúsítványt, majd azzal aláírogatom a java appleteket? Mitől nem fog működni?

-
Murphistic
aktív tag
Nekem is ugyanazt a hibát dobja mint neked, ha a netbeansből indítom a programot.
Viszont ha a parancssorból indítom, akkor működik. Erre csak az az ötletem van, hogyha a fejlesztőkörnyzet konzolja is fontos neked, akkor használd a System.in -t bemenetként. Nekem eddig nem volt vele gondom, bár az is igaz, hogy ritkán használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő