Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Valószínűleg nem véletlenül írják. Látni kéne, milyen certet tudnak adni, de könnyen lehet, hogy a java default truststore-ja nem hitelesítené a netlock által kiadott tanúsítvánnyal aláírt kódot. Így sokra nem mész vele, ha ezt használod aláírásra, java verziótól függően vagy security warningot adna vagy meg is tagadná a program futtatását (pl 1.7_45-től).
A legutóbbi, biztonsági modellt érintő változtatásokkal még rúgtak egyet ebbe az amúgy is döglődő RIA platformba. Persze dicsérendő, hogy a biztonságra ráfeküdtek, csak már sokkal korábban kellett volna, kevesebb lett volna a fejlesztőknek okozott kár.. -
Osiris
őstag
Már mindent tisztának gondoltam erre a NetLock supporttól kapok egy ilyen választ:
A Java kódaláíráshoz jelenleg nem adható ki megfelelő tanúsítvány a Java komplikált tanúsítványkezelése és részben magyar törvényi keretek hiányosságai miatt.De akkor most mi van ha a fentiek szerint végigcsinálom a folyamatot, hitelesíttetem velük az aláíró tanúsítványt, majd azzal aláírogatom a java appleteket? Mitől nem fog működni?

-
Murphistic
aktív tag
Nekem is ugyanazt a hibát dobja mint neked, ha a netbeansből indítom a programot.
Viszont ha a parancssorból indítom, akkor működik. Erre csak az az ötletem van, hogyha a fejlesztőkörnyzet konzolja is fontos neked, akkor használd a System.in -t bemenetként. Nekem eddig nem volt vele gondom, bár az is igaz, hogy ritkán használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Kedvenc zene a mai napra
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest