Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Előbb talán elolvasnád amit írtam vagy a kolléga írt. A kolléga konstans stringeket hasonlított egy string tömb elemeihez. "bor" == data[0]. ERRE írtam, hogy itt az equals kell és írtam, hogy pl. egy Long i = 1 (i == 1)-nél nem kell i.equals(1), hanem == is megteszi. Pont. Semmi többet nem írtam, Te meg elővetted az okoskodást és kurvára szétoffoltad a témát. Szerintem. Tehát okosodás első lépcsőjeként leírt szöveg értelmezése. Szó nem volt saját osztályról, equals felüldefiniálásról vagy bármi egyéb ilyesmiről.
És most tényleg befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest