Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb
    veterán

Számomra pl. az nem hatékony, amikor fel kell emelnem a kezemet, hogy az egérhez nyúljak. Persze én billentyűzettel fejlesztek. :) Rühellem, amikor egy program elvárja, hogy kattintgassak.
    Egyébént mit értesz fejléc alatt? A (névtelen) osztály példányosítását, vagy esetleg azon belül az implementálandó metódust?
    Én ugyan eclipse-ben tolom, de ez code assist és egyszerű hotkeyek segítségével pár másodperc alatt összedobható. Persze nem árt, ha az ember ismeri a frameworkot.

Ettől függetlenül persze lehet, hogy van erre valami tool, én nem érteni javafx-hez ennyire.

én se kattintgatok (nem is írtam), fejléc alatt a fv nevét, típusát és argumentumát értem, kifejtetlenül. (vagy rossz szót használtam?) Hát én még csak most ismerkedek az FX-el, de egyelőre kicsit idegen ez a mindent kézzel írjunk meg dolog, nem értem mért nem lehet egyből begenárálni a dolgokat a kódba, mint ahogy swing-el teszi az NB.

Amúgy intelliJ-nek az ingyenes verziója is van olyan jó, mint a teljes értékű?

Új hozzászólás Aktív témák