Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Valahol el kell kezdeni és mivel suliba ilyet nem tanítanak, ezért első körbe az ilyen netes tutorialokat nézegettem, de azt én is leszűrtem, hogy nem az igaziak, már ha egyáltalán működnek.
Suliba belenéztünk kicsit JPA-ba, de amúgy csak SE volt.
Majd most utána akarok nézni a memory profiling-nak meg az alkalmazás szerverek konfigurálásának, mert az, hogy én localhost-ba elszórakozok egy projectel az oké, de ha ez éles project lenne, akkor gondolom számítana memória használat, skálázhatóság és még nem tudom mik.
Még fél évig suli mellett nem tudok menni melózni, ezért addig marad az itthoni tanulgatás, mert érdekel a java ee világa.És miből lenne érdemes tanulni a netes tutorialok helyett? Álljak neki olvasni az igencsak hosszú hibernate és spring doksit?
Ha már szóba jöttek a design pattern-ek párat mondanátok, amiket érdemes lenne tanulgatni, használni ebben a témában?
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
És egy C/C++ fejlesztő ismerős kérdezte, hogy mi a fenéért nyomják ezeket a tervezési mintákat... hát ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Debian GNU/Linux
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest