Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Köszi a választ, örülök, hogy nem én vagyok ilyen béna, de a google skillemen van mit javítani mert hasonló dolgokat írtam be, de még se találtam stackoverflow-os kérdést erre.
Most magamnak írogatok csak programokat ezért az adatbázis mérete nyilván kicsi, de ha van 1millio rekord akkor az adatok lekérése Set-tel sokkal lassabb mint bármelyik List a beszúrási idő miatt. Vagy az elején teljesen felesleges hatékonysági problémákon gondolkodnom?
Amúgy netes tutorial alapján csináltam dao és service-ket és ahol konkrétan lekérem az így néz ki:
public Team getTeamById(int id) {
Session session = this.sessionFactory.getCurrentSession();
Team t = (Team) session.get(Team.class, new Integer(id));
return t;
}A team entitásban meg ugye csak simán van egy Set<Driver> és aztmondom, hogy getTeamById(1).getDrivers() szóval nem látom hova rakhatnám a distinct-et ezért marad Set.
Vagy dobjam a dao és service osztályt és ilyen namedQuery-ket írjak? -
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Eager-hez minek fetch?
Egyébként erre gondoltam, igen
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nos, a Hibernate doksi szerint teljesen normális, hogy duplikátumok vannak. A Set használatát javasolják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest