Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Ezeket végképp nem ismerem, egyetlen órán vettük érintőlegesen az adatbáziskezelést. MSSQL volt a gépemen, gondoltam menni fog, de hát nem jött össze. De most már legalább tudom, hogy az általad írtak is léteznek.

(#4810) floatr : a-a, december végén nekiálltam, alapok már meg voltak, de az adatbázishoz való csatlakozással azóta szívtam, gondoltam már megkérdezem itt. közben meg persze volt jó pár egyéb vizsgám, amikre szintúgy kellett készülni, nem csak ez a tárgyam létezik.
Netbeans vs Eclipse témához (ha már véletlen elindítottam
) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.