Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Néhány nap leforgása alatt egy nagyobbacska vállalatirányítási rendszer különbözői moduiljaiból és ezek különböző verzióiból >5-tel kell általában valamilyen módon foglalkoznom, fejlesztenem, kódot analizálnom. Ritka az, amikor pár napig egy dologgal tudok foglalkozni. Ezek az alkalmazások általában egyenként is elég nagyok és inhomogének technológiailag, szeretem őket strukturálni. Ha mindent egy workspace-be beletennék, egy (véletlen/kényszerű) teljes rebuild, vagy az eclipse újraindulás, típus újraindexelés, lookup, keresés, fájdalmasabb művelet volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest