- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti #3102 üzenetére
Kikapcsolódás (mármint sok órát bele lehet ölni), XML fetisisztáknak örömforrás, de mindenek felett egy Java build rendszer.
Amiben a legkisebb projekteket is tudja segíteni: 1) sablonokból (ún. archetípus) többszázféle projektet létre lehet hozni egyszerűen; 2) ha bármiféle libraryre szükséged van(*), csak megadod függőségként, a Maven levadássza, felhasználja a fordításnál, sőt akár egybe is csomagolja neked a programoddal; 3) ad egy egységes, mindenre kiterjedő keretet a fordításnak (előfeldolgozás -> fordítás -> tesztelés -> csomagolás -> archiválás), ami szabadon konfigurálható, és 4) tovább bővíthető szinte bármilyen célra(**).
Hatalmas változást hozott a Java fejlesztői munkáimban, hogy circa egy éve beleástam magam. Mindenképp ajánlom, hogy próbáld ki
És ha van valami konkrét kérdés, címezd ide, elég lelkes vagyok e kapcsán
Egyébként a fentebbiek hatalmas projekteknél hatványozottan jól jönnek. Nincs is jobb, mint kézzel másolgatni többszáz dependenciát, és többtíz Ant projektet sokezer soros kézi szkripttel fordítani...
(*) A nyilvánosan elérhető csomagok között legegyszerűbben a search.maven.org-on tudsz keresni. Ez az ún. Maven Centralt indexeli - ami kvázi az egész Java világ.
(**) Rengeteg plugin elérhető el, legyen szó kódanalízisről, dokumentációgenerálásról, XML validálásról, LESS->CSS konverzióról, source controlról, tényleg bármiről. Sőt, még Antot is képes beágyazva futtatni, így még tovább bővülnek a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged