Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau
üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.

Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.

Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Optimalizálj és jó lesz.