Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Nem, én ezt rendkívül fontos dolognak tartom. Ha ez nincs végig az ember fejében, amikor kódol, akkor jó eséllyel gányolt minőséget fog kiadni. Az meg most, hogy konkrétan a SOLID betűit feloldja-e valaki, vagy a lényegét elmondja a mozaikszónak, igazából mindegy, de számomra mozaikszót megjegyezni és felidézni sokkal egyszerűbb, mint bármi más módszer.
Juniortól nem ezt kérdezném, mert szinte biztos, hogy nem fogja tudni. Ott nyomatnám az egyszerűbb adatstruktúrák kérdéseit. Senior szinten viszont szerintem ez alapelvárás, akármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő