- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
#68216320 #10728 üzenetére
Csak annyit tudok a prjektedről, amennyit most leírtál róla, így lehet, hogy valamit félreértek.
1. Én most microservice bűvkörökben élek és a selfcontained alkalmazás a kedvenc, vagyis semmit sem vágok, cserébe viszont pici a cucc, és nincs benne ui. Természetesen a komponensek közti kommunikációt megvalósító DTO-kat, külön, közös projektbe teszem, hogy mindegyik komponens ugyanazt lássa.
Ha látod értelmét a vágásnak (mert mondjuk több egymástól eltérő modul is használná), akkor vágj. Ha nincs értelme, akkor ne vágj. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy túl korán vágsz és később szívsz, hogy hát lehet, nem is ott kellett volna, ajaj.
A több UI, több modul felállás szimpi.2. A tesztet. Nincs hibátlan osztály. A tesztet. Leginkább párhuzamosan. TDD. Mondtam már, hogy a tesztet?
Amúgy meg a te dolgod, ahogy jobban esik. Főleg, ha a teszttel kezded.
3. Ha valami nem komplex, én nem frameworközök, mert csak megköti a kezet, lassít, bonyolít. Amúgy passzolom a kérdést, nem tartom magam frontend gurunak. Persze lehet az, hogy mondjuk valaki csak az angulart ismeri és semmi mást, neki érezhetően könnyebb dolga lesz abban megcsinálni, mint szenvedni egy fura jsp-vel.
4. Ne származz le.
Oké, hogy a nyelv megengedi, de attól még nem jó.
Én nem osztom azt a nézetet, hogy ami úgy néz ki mint egy kacsa és olyan hangot ad ki, mint egy kacsa, az egy kacsa. [link]
Az egy másik osztály.
Ha mégis van némi közük egymáshoz, akkor még a composition-t tudom elképzelni, vagyis az osztály egy tagja lesz a meglévő cucc, és az osztályod csak az értelmes mezőket engedi ki az apiján. -
törölt tag
válasz
#68216320 #10728 üzenetére
4. Ha van egy már meglévő model amiből leszármaznék, mert mert az új model tartalmaz még pár tulajdonságot, de van olyan is amit a parent igen, de a child nem, akkor azt hogyan szokás megoldani? Obj esetén mondjuk lehet NULL, de például int vagy boolean esetében mit csinálok vele? Ha adok értéket akkor azt hihetem, hogy az valós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest