Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Köszönöm a válaszokat

1. Akkor lehet annál maradok, hogy minden marad egy projectben. Igazából pont azért kérdeztem, mert jelenleg tényleg nem indokolja semmi, hogy szétszedjem. Csak valahol láttam egy ilyen project-et és gondoltam, hátha ... de akkor nem csinálom egyelőre.
2. Akkor hogy is? A tesztet?
3. Az igazság az, hogy nem ismerek egy framewörköt sem. Tudom, kellene csak próbáltam elodázni. De nagyon úgy tűnik, hogy nincs mese... Angular? Meglesem.
4. Nem túl komplex. Anno úgy olvastam még, hogy ilyenkor ezt kell tenni. Persze tényleg megoldás a 2 külön osztály. Vagy gondoltam, hogy barkácsdolom picit:
- átnevezném az eredeti osztályt
- absztrakt lenne az eredeti osztály
- kivenném az eredeti osztályból azokat a tulajdonságokat, amik nem közösek
- leszármaznék 2 osztállyal belőle. az 1. kapná az eredeti nevet és megkapná a saját tulajdonságát. a 2. kapna egy új nevet és a saját tulajdonságaitÍgy az eredeti néven meglenne az osztályom az eredeti member-ökkel és lenne egy új az új member-ökkel de csak azokkal amik neki kellenek.
Persze lehet marhaság amit akarok, sajnos kuka vagyok még a programozáshoz.Vagy túlkombináltam valamit megint

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Call of Duty: Warzone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest