- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy saját hobby project kapcsán merült fel pár kérdés, amiben szeretném a közösség véleményét kérni.
1. Maven build-et használok. Mikor szokás parent-child project-et csinálni?
Most van egy parent pom.xml-em, amiben jelenleg két child pom.xml van. Perzisztens réteg és üzleti réteg, de harmadikként menne majd a WebUI még ide (esetleg más UI ha lesz)2. Mit szoktatok előbb elkészíteni? Az osztályt vagy a unit tesztet? Mert ugye ha a tesztet írom előbb, kevesebb esélye van szerintem, hogy bizonyos elemek tesztelése kimarad. Tudom mit akarok csinálni, mik lesznek a funkciói, mik lesznek a paraméterei és ez alapján mik lesznek a buktatók. Ez alapján meg tudnám csinálni az osztályt ami hibátlanul elvégzi a feladatokat. Vagy célszerűbb sorban? Osztály aztán hozzá a teszt?
3. Servlet-WebUI elkészítéshez mit ajánlotok? Nem lenne komplex a feladat, HTML/CSS/JS ismeretem van. Framework vagy inkább valami saját JSP?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest