Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Igazabol ez nekem egy kicsit magas, de szerencsere en is talaltam egy tutorialt, ami erthetobnek tunik, van benne egy kesz program, ami mukodik is....
Mar csak atalakitom Grafikus feluletre es jo is lesz alapnak....
Azert koszi a segitseget!
Mas:
Ha irok egy Java progit legyen az nagyon egyszeru, vagy bonyolult progi, hogyan csinalok belole vmi futathato filet? ( exe -t )
Vagy ha ez nem lehetseges, akkor milyen lehetosegek vannak? Hogyan tudom atvinni egy masik gepre a progit?
Eddig ha el akartam inditani a progit, akkor vagy a command -ban java program paranccsal inditottam el vagy a NetBeans el az F6 gomb segitsegevel.... ez nekem nem kielegito!
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- E-roller topik
- Sorozatok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest