Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Új frontend fejlesztésre JSP-t nem javaslom, egyáltalán nem. Függetlenül az Oracle és Java EE viszonyától, mert ez itt irreleváns. JSP már nem fog fejlődni érdemben, ha Oracle diktál Java EE fronton, ha nem.
Érdemes lehet max pár órát rászánni, megnézni, hogy ilyen is volt, hozzátartozik az evolúcióhoz címszóval, kipróbálod, megérted, pipa, next. Servlet speccel azért érdemes lehet tisztában lenni.A "dobja az Oracle" lehet pozitív vagy negatív is, én inkább pozitívumként élem meg, hogy hátralép egyet és átengedi a communitynek az irányítást, a tényleges következményeket utólag lehet majd értékelni. A jelenlegi állapotában a Java EE egy használható platform. Amire nincs jelenleg Java EE spec, és reális igény, azt belegózhatod majd külső libraryként a stackbe, mint ahogy teheted most is. Én akkor se aggódnék néhány éves távlatban, ha nem volna egyáltalán Java EE fejlesztés. De erről nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotprszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi