Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Charles
tag
Sziasztok
Valszeg nem a megfelelő topicba írok ezért előre is elnézést kérek, de szeretném a véleményeteket megkérdezni.
Olyan problémám lenne hogy szeretnék elkezdeni java fejlesztéssel foglalkozni, az ELTE-n végeztem programtervező informatikusként. Viszont nem fejlesztőként kezdtem el dolgozni hanem automatizálóként. 5 éves tapasztalatom van teszt automatizálásban. Dolgoztam nagy cégeknél nagy projekteken is. Viszont amikor beadom a jelentkezésemet és meglátják akkor a kezdő java poziból a végére minden alkalommal teszt automatizáló pozira kapok ajánlatot.
Olyan is előfordult már hogy egy barátom cégétől vissza sem hívtak mert a hr-es szerint úgysem vállaltam volna el annyiért amennyit tudott volna adni.
Tudtok abban segíteni, hogy lehet egy ilyen karrier váltást sikeresen megcsinálni? Mert én nem teljesen értem mi játszódik le ilyenkor a cégekben illetve a hr esek fejében.
A beugrókon általában sikeresen átjutok. azzal nem szokott gond lenni. De a végeredmény sajnos nem az amit én szeretnék.
Köszönöm a segítségeteket.
üdv
Dudo
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest