- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Tudom milyen a userroles, azért írtam át org...akármi...database-re... csak lehet nem abban a fájlban ahol kéne. De éppen, hogy a standalone.xml-es gányolást akarom elkerülni, és valami projectben lévő xml-es megoldást használni, ami jbosshoz le van írva, de wildflyon úgy látszik már máshogy van, csak nincs leírva hogy, mert a normális dokumentáció az luxus...
Bárcsak ejb meg jpa logint írhatnék... de jó dolog is programozni, és nem konfigurálgatni, és azt kutatni, hogy az ami volt konfiguráció az most nem az, de nincs sehol leírva hogy mi... De hát 20% programozás, 80% xml matatás(konfiguráció), és hogy hol kell elhelyezni, és hogy kéne kinéznie az xml-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest