- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Tudom milyen a userroles, azért írtam át org...akármi...database-re... csak lehet nem abban a fájlban ahol kéne. De éppen, hogy a standalone.xml-es gányolást akarom elkerülni, és valami projectben lévő xml-es megoldást használni, ami jbosshoz le van írva, de wildflyon úgy látszik már máshogy van, csak nincs leírva hogy, mert a normális dokumentáció az luxus...
Bárcsak ejb meg jpa logint írhatnék... de jó dolog is programozni, és nem konfigurálgatni, és azt kutatni, hogy az ami volt konfiguráció az most nem az, de nincs sehol leírva hogy mi... De hát 20% programozás, 80% xml matatás(konfiguráció), és hogy hol kell elhelyezni, és hogy kéne kinéznie az xml-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest