Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Szeretnék venni vps-t java alkalmazások futtatására, tesztelésére. Alapvetően gyakorlás céljából és ha egyszer belejövök, akkor lehet lenne is rajta vmi alkalmazás
Kezdem megunni ezt a csak localhost dolgot
Játszadoznék mysql,oracle,mssql, tomcat, weblogic, spring, hibernate-l és hasonló technológiákkal.
Sima webhosting nem hiszem, hogy megfelelő lenne erre a célra.
Ingyenes cuccok mint heroku és társai nem érdekelnek.
Néztem több szolgáltatót is, ami jónak tűnt többet között az Azure,digitalocean. Noname szutykot nem akarok, ezért talán Azure hangzik jól elsőre.
Linuxhoz nem értek, semmi más webes dologgal nem játszadoztam ami így vhol "kint van", de hát egyszer bele kell tanulni és az elhatározottság megvan.
Domainnel együtt havonta max 10k-t szánnék rá.
Vkinek tapasztalata,javaslata van hova érdemes befizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest