Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Van én nem értelek, vagy te nem értesz. Azt már megoldottam, hogy ha pl felfelé haladok, akkor csak két irányt fogadjon el, jobbrát vagy balrát. Ez így rendben is van. De gondold el a kukacot, halad szépen előre... a következő kaja pont a kukac mellett lesz letéve, akkor hírtelen megfordulsz, egy gyors balra-le billtyűvel. Ha ezt elég gyorsan csinálod, akkor meg tudod azt csinálni, hogy mivel felfelé ment elfogadja a balrát, indulna is balra a kígyó, de olyan gyorsan leütötted a lefelét (ami már megengedett, mert épp balra megy), hogy igazából balra nem is lépett, hanem elindul lefelé. Azaz magába ütközik, meghal. A gond tehát, hogy a kígyó mozgásánál a késleltetés ideje alatt meg tudok fordulni 180 fokot, két billentyú leütéssel. Amúgy próbáld ki: www.sztyan.uw.hu/Sztyan/java/Snake/Snake.htm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő