Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van egy weboldal aminek a galéria része egy admin felületről bővíthető.. pusztán tanulás céljából nekiálltam, hogy készítsek egy, az admin felületnek megfelelő, alkalmazást... Az infók elküldését az adatbázisba már sikerült megoldani ( cím, leírás stb.) viszont magát a képet is el kellene küldeni...
Nem vagyok meggyőződve, hogy amiket a googliban találtam az pont az amire nekem szükségem van (persze, az is lehet, hogy nem jól keresem... ). Tehát a kérdésem lényege az, hogy merre induljak el, olyat találtam hogy ftp re öltsem fel de akkor szerveren majd át kell másolni oda ahol az oldal keresi, nem? Vagy ez, hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest