Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem kell, pl. a lancolt lista vegulis nem mas, mint egy head elem. Tehat pl. egy 'rest' fv. annyit csinal, hogy elorelep egyet, es az lesz a masodik lista. A defensive copy az vegulis egy kenyszermegoldas, es pont jo pelda a mutable objectek problemajara.
Szoval ha van egy vektorod, ami a memoriaban az X es X+k kozotti helyet foglalja el, es egy fuggveny ebbol kiveszi az elso elemet, es visszaadja a maradekot, akkor a visszaadott vektor X+1 es X+k kozott lesz -- defensive copy eseten lemasolod az egesz vektort valahova, es az arra mutato referenciat adod vissza.
Persze ezek implementacios kerdesek, a lenyeg, h feltetelezheted, hogy az immutable kollekciok eleg jo teljesitmenyuek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen okostelefont vegyek?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Haditechnika, harcászat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- PH! Darts
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi