Új hozzászólás Aktív témák

• jetarko

csendes tag

Sziasztok!

Nem rég kezdtem tanulgatni a Spring MVC-t és összedobtam pár kisebb weboldalt. Neten szinte minden példa JSP-s, de olvastam ,hogy elavult technológia ezért Velocity-t is használgattam, de ez se mai.
    Nézegettem, hogy van kismillió frontend technológia, de nem teljesen tisztázódott le bennem, hogy is működnek ezek és miket lehet együttesen működésre bírni. Ugye ezek template engine-ek html+css+js-sel.
    Ahogy láttam a GWT és Vaadin-ba a nézetet java-ba lehet írni, de ezt a generálos dolgot meg furának tartom, mert biztos megvan a limit meddig lehet eljutni vele, meg gondolom ez nem opció spring-gel. Mellesleg a swing-es gui-k összedobását se élveztem túlzottan.
    Mit javasoltok a primefaces, backbone,bootstrap,angular.js stb közül ami passzol a spring-hez és kevésbé vannak korlátai. Az idő amíg megtanulni tart kevésbé fontos,inkább a lényeg, hogy hosszabb távon tudjam használni. Majd kb félév múlva kéne elkezdeni írnom a szakdogát és gondoltam addigra belejövök. Vagy maradjak velocitynél és gyúrjak rá a html/css/js/jquery kombóra? Olvastam, hogy volt hasonló kérdés nem rég, de nem Spring specifikus volt.

Új hozzászólás Aktív témák