Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem tanulgatni a Spring MVC-t és összedobtam pár kisebb weboldalt. Neten szinte minden példa JSP-s, de olvastam ,hogy elavult technológia ezért Velocity-t is használgattam, de ez se mai.
Nézegettem, hogy van kismillió frontend technológia, de nem teljesen tisztázódott le bennem, hogy is működnek ezek és miket lehet együttesen működésre bírni. Ugye ezek template engine-ek html+css+js-sel.
Ahogy láttam a GWT és Vaadin-ba a nézetet java-ba lehet írni, de ezt a generálos dolgot meg furának tartom, mert biztos megvan a limit meddig lehet eljutni vele, meg gondolom ez nem opció spring-gel. Mellesleg a swing-es gui-k összedobását se élveztem túlzottan.
Mit javasoltok a primefaces, backbone,bootstrap,angular.js stb közül ami passzol a spring-hez és kevésbé vannak korlátai. Az idő amíg megtanulni tart kevésbé fontos,inkább a lényeg, hogy hosszabb távon tudjam használni. Majd kb félév múlva kéne elkezdeni írnom a szakdogát és gondoltam addigra belejövök. Vagy maradjak velocitynél és gyúrjak rá a html/css/js/jquery kombóra? Olvastam, hogy volt hasonló kérdés nem rég, de nem Spring specifikus volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest