Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem tanulgatni a Spring MVC-t és összedobtam pár kisebb weboldalt. Neten szinte minden példa JSP-s, de olvastam ,hogy elavult technológia ezért Velocity-t is használgattam, de ez se mai.
Nézegettem, hogy van kismillió frontend technológia, de nem teljesen tisztázódott le bennem, hogy is működnek ezek és miket lehet együttesen működésre bírni. Ugye ezek template engine-ek html+css+js-sel.
Ahogy láttam a GWT és Vaadin-ba a nézetet java-ba lehet írni, de ezt a generálos dolgot meg furának tartom, mert biztos megvan a limit meddig lehet eljutni vele, meg gondolom ez nem opció spring-gel. Mellesleg a swing-es gui-k összedobását se élveztem túlzottan.
Mit javasoltok a primefaces, backbone,bootstrap,angular.js stb közül ami passzol a spring-hez és kevésbé vannak korlátai. Az idő amíg megtanulni tart kevésbé fontos,inkább a lényeg, hogy hosszabb távon tudjam használni. Majd kb félév múlva kéne elkezdeni írnom a szakdogát és gondoltam addigra belejövök. Vagy maradjak velocitynél és gyúrjak rá a html/css/js/jquery kombóra? Olvastam, hogy volt hasonló kérdés nem rég, de nem Spring specifikus volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest