Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat eleg szeles a skala szerintem ... van ahol a knowledge transfer mint olyan nem is letezik, van ahol meg tok nagy hangsulyt fektetnek ra. Kollegaktol is fugg, meg attol is, hogy az adott helyen mi a policy erre ... remenykedj hogy jo helyre kerulsz, mert be lehet szopni, plane ha valami ezereves fos legacy codebase van, mindenfele sajat szutykokkal, amik kozeleben se jarnak a szabvanyos megoldasoknak, minden mindennel okosan ossze van drotozva, doksi nulla, design nulla, knowledge transfer nincs, kollegak basznak rad, oldd meg ahogy tudod, aztan mehetsz turkalni nyakig a kakiban ...
Szerintem azert nem ez az altalanos, de van ilyen is. Remelhetoleg baratsagos konyezetbe, meg szakmaikag jo projektre mesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Star Wars Outlaws teszt
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem azert nem ez az altalanos, de van ilyen is. Remelhetoleg baratsagos konyezetbe, meg szakmaikag jo projektre mesz.