Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nézd, én nem mondtam soha senkinek, hogy könnyű. Meg kell ezt is tanulni, és kell hozzá tapasztalat. Ha a "könnyebb" utat választanád, akkor vehetsz hozzá designer-t is, de azt is tanulni kell. Lehet jól csinálni, és lehet nagyon rosszul is. Több szintje van a frameworknek: class management, core, alap komponensek, összetett komponensek; utóbbit nem mindig érdemes használni épp hasonló okok miatt, mint ami a vaadin problémája is.
Debugolni, és pofozgatni szerintem lényegesen jobb, mint a többit, csak sajnos nem tudsz odaülni egy 2 órás gyorstalpaló után LHC-vezérlő GUI-t gyártani/debugolni. Megint csak sajnálatos - amitől sokan fáznak - hogy a JS-fejlesztésnek sok buktatója van a laza típusosság miatt. Ez van, ezekből tudsz gazdálkodni.
Mihelyst egy összetettebb UI-ra van szükséged, meg vagy lőve, bármilyen frameworköt használsz, mert vagy elrejt tőled olyan dolgokat, ami idővel kelleni fog, vagy rádönti. Nincs bölcsek köve - itt sem.szerk.: az MVC részét nem feltétlenül érdemes erőltetni, mert kiszervezi a komponensekből a működést, ami szerintem megint egy olyan hiba, ami a hagyományos frontend fejlesztés megszokásaiból ered.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bambu Lab A1 Mini 3D nyomtató kifogástalan állapot
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Autós kamera eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest