- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#89874944 #4497 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen jelenséget a Java kódnál (amit egyébként tükörfordítottunk C#-ra, de az algoritmus szempontjából lényegtelen). Szerintem nem szabadna így viselkednie, de próbálkozhatsz pl. egy gaussian blurrel előtte. A MATLABosat nem próbáltam, egyetem óta nem nyúltam ilyesmihez
Mondjuk úgy olvastam, hogy feltételezi, hogy a kép már szürkeárnyalatúra lett konvertálva korábban – az én esetemben ez különösen fontos volt, mert a fotó tárgya sárga alapon fekete és piros betűket is tartalmazott, és nekem csak a fekete érdekes. Minden mást kidobtam a szürkeárnyalatúsítás során azzal, hogy csak az egyik színcsatorna értékét tartottam meg, a többit meg ugyanarra az értékre állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VPN topic
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest