Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
Sziasztok.
Kérnék tőletek egy kis segítséget. Szakdolgozatot kell írnom, igazából csak téma választásban vagyok tanácstalan, nincs semmilyen ötletem hogy mégis milyen programot írhatnék. Órákon keresztül böngésztem mindenhol és gondolkoztam ezen a dolgon, de nem jutottam semmire..
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.Remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.