- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
Sziasztok. Elég kezdő szinten vagyok még programozásban. Leginkább csak az alapokat tudom. Egy olyan projekt-et gondoltam ki, amiben audio-t streamelnék élőbe, adatbázisból egy saját lejátszási listából, és egy php oldalon lehetne hallgatni, kérni zenéket online. A kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki tudna nekem adni a stream, broadcast-os megoldáshoz valami segítséget, vagy hogy egyáltalán hol, és hogyan kezdjem el?
Üdv.

-
174BPM
tag
Sziasztok.
Kérnék tőletek egy kis segítséget. Szakdolgozatot kell írnom, igazából csak téma választásban vagyok tanácstalan, nincs semmilyen ötletem hogy mégis milyen programot írhatnék. Órákon keresztül böngésztem mindenhol és gondolkoztam ezen a dolgon, de nem jutottam semmire..
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.Remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.