- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
Sziasztok. Elég kezdő szinten vagyok még programozásban. Leginkább csak az alapokat tudom. Egy olyan projekt-et gondoltam ki, amiben audio-t streamelnék élőbe, adatbázisból egy saját lejátszási listából, és egy php oldalon lehetne hallgatni, kérni zenéket online. A kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki tudna nekem adni a stream, broadcast-os megoldáshoz valami segítséget, vagy hogy egyáltalán hol, és hogyan kezdjem el?
Üdv.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok.
Kérnék tőletek egy kis segítséget. Szakdolgozatot kell írnom, igazából csak téma választásban vagyok tanácstalan, nincs semmilyen ötletem hogy mégis milyen programot írhatnék. Órákon keresztül böngésztem mindenhol és gondolkoztam ezen a dolgon, de nem jutottam semmire..
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.
Remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- ASUS SABERTOOTH P67/i7-2600K /16 gb ddr3 Corsair tuning
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest