Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
Sziasztok. Elég kezdő szinten vagyok még programozásban. Leginkább csak az alapokat tudom. Egy olyan projekt-et gondoltam ki, amiben audio-t streamelnék élőbe, adatbázisból egy saját lejátszási listából, és egy php oldalon lehetne hallgatni, kérni zenéket online. A kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki tudna nekem adni a stream, broadcast-os megoldáshoz valami segítséget, vagy hogy egyáltalán hol, és hogyan kezdjem el?
Üdv.

-
174BPM
tag
Sziasztok.
Kérnék tőletek egy kis segítséget. Szakdolgozatot kell írnom, igazából csak téma választásban vagyok tanácstalan, nincs semmilyen ötletem hogy mégis milyen programot írhatnék. Órákon keresztül böngésztem mindenhol és gondolkoztam ezen a dolgon, de nem jutottam semmire..
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.Remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.